Nog dit jaar je rijbewijs halen?Meld je nu aan voor je eerste rijles!Meld je nu aan
Korting voor studenten en scholieren

Theorie

Naast het praktijkexamen moet je ook een theorie-examen doen om je rijbewijs te behalen. Je moet in het bezit zijn van een geldig theorie-certificaat op de dag van je praktijkexamen of tussentijdse toets. Zonder het theorie-certificaat kun je dus al wel beginnen met je praktijklessen.

 

Het theorie-examen wordt afgenomen bij het CBR. Je slaagt voor je theorie-examen als je 13 vragen van de 25 goed hebt van het onderdeel gevaarherkenning en als je 35 van de 40 goed hebt bij het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht. Je kunt je opgegeven voor het theorie-examen via je instructeur of rechtstreeks via de website van het CBR. Voor de betaling maakt het CBR gebruik van Ideal.

 

De meerderheid van de leerlingen van Spits>92 geeft de voorkeur aan zelfstudie. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een theorie-cursus te volgen. Het studie-materiaal kun je aanschaffen via je instructeur.

 

Tarieven * Prijs
Theorie-examen
Het bedrag dient via de website van het CBR per Ideal te worden voldaan.
€ 31.00
Set van 2 boeken
Theorie en oefenvragen.
€ 44.00
CD-Roms
Theorie en oefenvragen.
diverse prijzen
Online theorie opleiding Traffic Trainer **
€ 40.00
Online inschrijven voor Theorie examen
€ 31.00

Gewijzigd per 01-01-2016

 

* Prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2016.
** Vraag voor gebruik van het toetsingssysteem Traffic Trainer even een login op bij je instructeur!

Rijles vanaf 16.52toDrive Rijles/pakket tarieven60min vanaf €41,00 Spits>92 faalangst informatie Rijlessen bij Spits>92?Geef ons jouw feedback Kwaliteitslabel van Bovag
Kwaliteitslabel van Bovag

Spits>92 op Facebook