Skip to main content

Faal- en rijangst

Faal- en rijangst

Faalangst is een vorm van angst die veel mensen kennen. Je kunt het omschrijven als een angst om iets niet goed te doen. Dit heeft altijd met andere mensen te maken. En ook met zelfvertrouwen.

Autorijschool Spits>92 beschikt over speciaal gediplomeerde instructeurs om jou te helpen omgaan met faalangst. Op basis van wederzijds vertrouwen en begrip wordt gezorgd voor een prettige sfeer in de auto. De expertise van onze ervaren instructeurs zorgt ervoor dat je in staat bent jouw examen met goed gevolg af te leggen.

Rijangst komt voor bij circa 6 procent van de Nederlanders. Afhankelijk van de intensiteit van de aanwezige rijangst kan het soms lastig worden nog zelfstandig aan het verkeer te kunnen en/of durven deelnemen.

Autorijschool Spits>92 heeft na 17 jaar ervaring in de omgang met rijangst een effectief programma ontwikkeld om je te helpen jouw rijangst te overwinnen.

Belangrijk:

Noem bij je aanmelding dat je begeleid wilt worden in de omgang met rij- of faalangst. Autorijschool Spits>92 zorgt er dan voor dat je een instructeur krijgt die aansluit bij jouw wensen.